AKTUELNO

Utakmicama 33. kola sutra se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u centru pažnje biće 160. "večiti" derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica se igra sutra od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Oba tima u derbi ulaze posle poraza u prošlom kolu. Zvezda je izgubila od Čukaričkog i tako upisala prvi poraz u prvenstvu, dok su crno-beli poraženi u Nišu od Radničkog.

Zvezda je lider šampionata sa 45 bodova i pobedom u sutrašnjem derbiju napraviće još jedan korak ka osvajanju titule šampiona. Partizan, na drugoj strani, zauzima treće mesto sa 30 bodova i bori se za izlazak na evropsku scenu.

Radnički iz Niša i Čukarički će, posle pobeda nad Partizanom i Zvezdom u prošlom kolu, sutra odmeriti snage na Čairu.

Ekipa Nenada Lalatovića je druga na tabeli domaćeg šampionata i za Zvezdom zaostaje samo četiri boda, dok je Čukarički četvrti sa 30 bodova, koliko ima i Partizan.

Taj meč se igra od 15.30.

Petoplasirana Mladost iz Lučana dočekuje osmoplasiranu Vojvodinu od 18.00, dok će Napredak u istom terminu ugostiti Proleter.

Prvoplasirani tim na tabeli plej-auta, subotički Spartak dočekuje Bačku, Voždovac ekipu Rada, Mačva igra protiv Zemuna, a Radnik protiv Dinama.

PAROVI 33. KOLA

Radnički Niš - Čukarički (15.30) Mladost - Vojvodina (18.00) Napredak - Proleter (18.00) Voždovac - Rad (18.00) Mačva - Zemun (18.00) Radnik - Dinamo (18.00) Spartak - Bačka (18.00) Crvena zvezda - Partizan (19.00)

#Superliga Srbije

'