AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu niški Radnički sa 2:0, u derbi meču drugog kola Super lige Srbije.

Zvezda je povela u 41. minutu golom Milana Pavkova u 41. minutu, a posle asistencije Milana Jevtovića, dok je konačan rezultat postavio El Fardu Ben u 85. minutu.

Crveno-beli su upisali i drugu pobedu u novoj sezoni, dok Radnički sada ima skor 1/1. Zvezda u narednom kolu domaćeg šampionata gostuje Voždovcu, a Radnički dočekuje Javor.

Fudbaleri Radnika upisali su prvu pobedu u novoj sezoni, pošto su na svom terenu pobedili Spartak iz Subotice sa ubedljivih 4:0. Strelci za pobednički tim bili su Zoran Danoski u 31. minutu sa penala, Boban Georgiev u 40. i 50. minutu i Igor Zlatanović u 72.

Fudbaleri Proletera i Voždovca odigrali su nerešeno 2:2 i sada oba tima nakon dva kola imaju po bod. Voždovac je poveo golovima Aleksandar Jevtića u 59. i Jovana Nišića u 64. minutu, a bod Proleteru doneli su Uros Stamenić u 74. i Milan Mirosavljev u 77. minutu.

Foto: Beta/Branislav Božić

Istim rezultatom završen je i meč Mačve i Indjije. Indjija je od 19. minuta imala prednost od 1:0 pogotkom Nemanje Vidića, ali je Mačva u drugom poluvremenu preokrenula golovima Miloša Adamovića i Nikole Ašćerića. Konačnih 2:2 postavio je Vasilije Janjić u 88. minutu.

Fudbaleri TSC-a su ranije danas slavili protiv Mladosti sa 5:1.

U poslednjem meču drugog kola sutra će se od 20.00 sastati Napredak i Vojvodina. Utakmice Javor - Partizan i Rad - Čukarički odložene zbog obaveza kluba iz Humske i sa Banovog brda u evropskim kvalifikacijama.

#FK Crvena Zvezda

'