AKTUELNO

Sinonim za fanatizam, ratničku energiju kako na terenu tako i pored klupe je Siniša Mihajlović. Trener Bolonje mesecima se bori protiv leukemije, a trenutno je u samoizolaciji u Rimu, kako bi izbegao svaki kontakt sa ljudima i mogućnost zaraze virusom korona. Virusom koji je pokosio sever Italije, tu je i Bolonja gde je radio i živeo, i odakle čak nije želeo da ode u Rim!

Preporuke lekara su bile takve da je najbolje da ode u prestonicu, ali je moralo da padne i ubeđivanje sa tvrdoglavim Srbinom.

- U Rimu je miran, ali veoma je važno da nema slučajeva oko njega. On je ratnik, hteo je da ostane ovde. Ali odluku o povratku u glavni grad doneo je klub, Bolonja - otkrili su lekari iz Bolonje.

Iz Bolonje su otkrili da su jedva Sinišu "oterali" u Rim jer je želeo da bude uz klub kada je najteže, ali ipak je njegov zdravlja sada najvažnije. A sada se Mihajlović oglasio iz izolacije nasmejan na naslovnoj strani "Gazete" poslao poruku podrške celom svetu.

- Moramo da se borimo. Svi ćemo biti bolje, pobedićemo virus korona. U kući...Samo bez treninga, fudbal je prvo morao prestati. Kasnije... Biće prelepo - poručio je Mihajlović.

Siniša je bio malo ljut zbog jednog detalja.

- Mladi govore o koronavirusu: Umiru uglavnom stari. To kažu sa dozom olakšanja. Stariji nisu broj, oni su veliki resurs, oni su naša istorija, osećanja, naš genetski kot. Oni su ti koji su nas pretvorili u ovo što jesmo - naglasio je Mihajlović.

#Bolonja

#Siniša Mihajlović

#koronavirus

'