AKTUELNO

Aleksandar Katai je dobio otkaz od čelnika LA Galaksija zbog rasističkih komentara njegove supruge.

Čelnici kluba iz Losa Anđelesa su izdali saopštenje u kom su naveli da u ovom momentu jednostavno ne postoji mogućnost da se nastavi saradnja sa Aleksandrom koji je zimus stigao u klub iz Čikaga, kao slobodan igrač.

Otkaz nekadašnjem kapitenu Zvezde je bio najavljen još juče, a danas je i zvanično realizovan, a u saopštenju se kaže da je došlo do "sporazumnog prekida saradnje".

Tako je poznati srpski fudbaler  platio ceh zbog supruginog mešanja u politiku

Tea Katai je pratioce na Instagramu šokirala stavom o demonstracijama u gradovima širom SAD, kad je napisala "pobij go*na".

Foto: Instagram.com/Aleksandar Katai

To je izazvalo buru u Americi u kojoj je ovih dana situacija na ivici građanskog rata, a nezadovoljni protestanti, koji su se digli na noge posle ubistva Džordža Flojda kome je policajac klečao kolenom na vratu osam minuta i tako ga ugušio, pretili su javno Kataijevoj ženi, ali i doskorašnjem reprezentativcu Srbije na društvenim mrežama.

Zbog ovakvog  ispada njegove supruge oglasio se i sam fudbaler koji je istakao da ne deli rasističke stavove svoje žene, ali je bilo prekasno da se spreči neminovno.

Katai je sad slobodan agent, a izvesno je da će novi klub morati da potraži van granica SAD.

#Aleksandar Katai

#Amerika

#Fudbaler

#Tea Katai

'