AKTUELNO

Mislim da reprezentacija Srbija ima najbolji tim na prostoru bivše SFRJ, nije mi najjasnije šta se dogodilo protiv Škotske, ali negde se moglo i pretpostaviti da bi se mogao desiti neplaniran rezultat, izjavio je selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić.

Nekada standardni reprezentativac SFRJ, dugogodišnji fudbaler Sarajeva, u razgovoru za portal "Mondo.ba" istakao je da se i sam pita šta se moglo desiti Srbiji, koja ima takvu ekipu, pa da kiksne u ključnim momentima.

"Na to pitanje odgovor može dati selektor. Meni je najveće upozorenje bio meč sa Luksemburgom u kvalifikacijama, koji su Srbi pobedili vrlo, vrlo teško (3:2). Tada se upalilo crveno svetlo meni kao gledaocu i video sam da se nešto dešava. Ne znam da li je Srbija potcenila protivnika ili su mislili da je sve gotovo posle 2:0. Ili meč sa Škotskom za plasman na EURO. To su morali dobiti u Beogradu, a jedva izvukli nerešeno i na kraju ispali na penale. Stvarno mi je vrlo teško pronaći razloge za neuspeh jer su ponavljam, po mom mišljenju, su najkvalitetniji tim sa naših prostora", izjavio je Hadžibegić.

#Faruk Hadžibegić

#Reprezentacija

#SFRJ

#Srbija