AKTUELNO

Ognjen Kontrić (23), mladi fudbaler iz Kumana, samo dan pre tragične smrti objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa terena.

Tog dana, pa ni na sam dan utakmice ništa nije ukazivalo na tragediju.

Foto: Printscreen Facebook

Kontrić je preminuo u nedelju oko 18 časova tokom drugog poluvremena na terenu u Kumanu na meču između ekipa 2. oktobar i Vojvodine iz Bašaida međuopšinske lige Kikinda - Žitište.

On se tokom prvog poluvremena požalio na mučninu, ali je u nastavku istrčao na teren i ubrzo pao.

Posle 35 minuta igre rekao je da mu je muka i otišao je u svlačionicu da se istušira. Međutim, na početku drugog dela igre saopštio je da mu je bolje i da će igrati. Posle desetak minuta drugog poluvremena samo se srušio na travu. Svi smo bili šokirani. Odmah mu je pritrčao dečko iz Hitne pomoći koji je gledao utakmicu, pokušao sam da mu izvadim jezik iz usta, ali nisam uspeo, samo je krkljao. Ubrzo je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali spasa nije bilo - rekao je predsednik kluba Bojan Gajinov i dodao da ništa nije ukazivalo na ovakav epilog.

Predsednik FK Kumane dodaje da je sve bilo spremno za proslavu jubileja - 90 godina od osnivanja kluba, a na proslavi je Bojan trebalo da igra protiv osvajača duple krune, beogradskog Partizana.

OGROMNA TRAGEDIJA POTRESLA SRBIJU: Fudbaler preminuo nasred terena! Kad su čuli o kome je reč, SVI SU ZANEMELI!

- Eto, umesto da se svi zajedno radujemo toj utakmici, mi ga sahranjujemo - s tugom u glasu je dodao Gajinov.

#Fudbaler

#Smrt

'