AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje večeras Azerbajdžanu u utakmici trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Srbija je stigla u Baku na krilima pobede protiv Irske (3:2) i remija sa Portugalom (2:2) i dobre igre, posebno u drugom poluvremenu duela protiv zvaničnog šampiona Evrope.

"Ekstremno teška utakmica i ekstremno težak protivnik čekaju nas u Azerbejdžanu i sa tim saznanjem moramo da uđemo u utakmicu i završimo je na način na koji želimo", izjavio je Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije u Bakuu.

On je istakao da će ekipa pokazati ozbiljan pristup i da posle dobrih igara protiv Irske i Portugala sada ima još veću obavezu da nastavi tako i usreći navijače Srbije.

"Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima", rekao je Stojković.

Prema njegovim rečima, ne postoji nijedna laka utakmica.

"Igrači su dovoljno pametni, znaju šta je potrebno da rade, bez obzira na ime protivnika, a sa moje strane će dobiti sve potrebne informacije", dodao je Stojković.

Utakmica Azerbejdžan - Srbija igra se od 18 časova.

#Dragan Stojković Piksi