AKTUELNO

Vladan Milojević je na pragu novog angažmana. Prema pisanju grčkih medija, konkretno lista “Sportajm” sledeća stanica nekadašnjeg trenera Crvene zvezde mogao bi da bude – AEK.

Navodno, u atinskom klubu je pao dogovor da od leta tim neće voditi Manolo Himenez posle serije loših rezultata. Špancu se zamera to što je AEK poražen u mečevima od Volosa, PAOK-a i Olimpijakosa, a kap koja je prelila čašu bio je sinoćnji neuspeh protiv PAOK-a u polufinalu Kupa Grčke.

Vlasnik AEK-a Dimitris Melisanidis je ljut zbog toga i spreman je da poverenje ukaže srpskom treneru koji je veći deo svoje igračke karijere vezao upravo za Grčku. Milojević se i kao trener oprobao u Grčkoj gde je uspešno vodio Paninios.

Ipak, ono što ga je lansiralo u gornji ešalon srpskih fudbalskih trenera je deo karijere koji je proveo u Crvenoj zvezdi. U periodu od 2017. do 2019. godine preporodio je crveno-bele, igrajući sa beogradskim timom nokaut fazu Lige Evrope, a zatim i dva puta grupnu fazu Lige šampiona.

Iz Zvezde je otišao u Al Ahli u kome nije uspeo da ostvari zapažene rezultate, a nedavno se i zvanično rastao sa klubom iz DŽede.

#Vladan Milojević