AKTUELNO

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je produžetak ugovor sa trenerom Dejanom Stankovićem dokaz poverenja.

"Ovo je sigurno jedan lep dan za sve zvezdaše, Dejan Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Produžetak saradnje predstavlja dokaz poverenja koje klub pokazuje prema treneru. Mislim da je Stanković odradio sjajan posao u poslednjih godinu i po dana. Rezultati su bili izvanredni i očekujem da se u predstojećem periodu ponove", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Fudbalski klub Crvena zvezda produžio je ugovor sa trenerom Dejanom Stankovićem do 2024. godine.

"Naš cilj je da uvek idemo napred, da podižemo lestvicu naviše. Proteklih godina smo napravili sjajne rezultate. Želimo da sa Stankovićem na čelu napravimo iskorak i u Evropi i kada su u pitanju domaći okviri i da se Crvena zvezda vrati na staze stare slave koje su započele neke starije generacije. Dejan Stanković i ja imamo svakodnevnu komunikaciju. Stalno radimo analizu utakmica koje su se odigrale za vikend i pravimo planove za budućnost. Imamo dosta dobru saradnju i mislim da rezultati to i pokazuju", kazao je Mrkela.

#Dejan Stanković

#FK Crvena Zvezda

#Mitar Mrkela