AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković produžio je ugovor sa klubom do 2024. godine.

Zvezda je odlučila da nagradi Stankovića za sjajne rezultate i lojalnost koju je pokazao prema klubu, pa je mladi stručnjak dobio najveću godišnju platu koju po pravilniku kluba može imati trener crveno-belih - 600.000 evra bez bonusa i premija.

Međutim, to nije sve... Prema saznanjima "Mozzart Sporta" Stanković će dobiti astronomski bonus ukoliko Crvena zvezda izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Mladi stručnjak biće nagrađen sa 500.000 evra!

Zanimljivo, Stanković se nije zaštitio izlaznom klauzulom, što znači da ne može da napusti klub u slučaju da dobije neku ozbiljnu ponudu. Međutim, ako se to dogodi, Stanković će razgovarati sa ljudima iz kluba i sa njima dogovoriti šta je najbolje za sve.

Podsetimo, proteklih meseci bio je pod velikim pritiskom od strane klubova iz Serije A. Najupornija je bila Sampdorija, tačnije njen predsednik Masimo Ferero, sa kojim se Stanković video u Milanu, pisali su italijanski mediji. Pored kluba iz Đenove, za Zvezdinog Mistera interesovanje su navodno pokazivali Lacio i Udineze.

#Dejan Stanković

#FK Crvena Zvezda