AKTUELNO

Sportsko društvo "Partizan" (SDP) nikada nije potpisalo ugovor sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju prostorija na stadionu u Humskoj, niti restorana. Jedina istina je da je Pušica predsednik Karate kluba Partizan, koji je sastavni deo SDP. Takav ugovor o iznajmljivanju ili zakupu prostorija, nikada nije postojano, niti postoji, jer nije ni potpisan!

Ovako je predsednik SD Partizan Milorad Vučelić demantovao tvrdnje Vladimira Vuletića da je restoran, u okviru stadiona u Humskoj, koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, izdat 2017. godine preduzeću čija je vlasnica Ivona Pušica, ćerka Milorada Pušice. U tom delu stadiona je inače Belivukova i kriminalna grupa Marka Miljkovića napravila svojevrsni bunker.

Vuletić je danas ispred Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) u Makišu tvrdio da poseduje zapisnik sa sedme sednice UO Partizana od 7. juna 2017. godine, na kojoj je navodno doneta odluka o izdavanju Partizanovog restorana, koji se nalazi u sklopu stadiona u Humskoj.

Prema tvrdnjama bivšeg Partizanovog funkcionera reč je "dokumentima, čije originale SBPOK treba da traži".