AKTUELNO

Izabranike Dejana Stankovića u sredu od 20 časova i 30 minuta očekuje revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju će odigrati protiv Kairata, a zbog postojeće kazne na tribinama će imati podršku isključivo dece.

Tim povodom crveno-beli klub izdao je obaveštenje namenjeno svima onima koji će biti na stadionu “Rajko Mitić” o načinu ulaska na stadion, kao i svim preostalim neophodnim informacijama.

Klub apeluje da se vodiči koji budu dolazili u pratnji dece pridržavaju dobijenih instrukcija i uputstava kako bi bez kršenja bilo kakvih pravila uživali u fudbalskoj predstavi.

Foto: Pink.rs

U cilju olakšanog ulaska na stadion, svi ulazi će biti otvoreni i raditi besprekorno. Pored toga Zvezda je pripremila pakete sa hranom i pićem za sve one koji dođu na utakmicu, a upravo će prilikom ulaska na stadion imati priliku da preuzmu svoj paket.

Kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a posebno je bitno istaći da će od tog trenutka Bulevar oslobođenja biti zatvoren za saobraćaj, kako bi bezbednost bila na najvišem mogućem nivou i kako bi se lakše organizovao ceo događaj.

Zvezda apeluje na sve da po završetku utakmice imaju strpljenja i ne žure prilikom napuštanja stadiona, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.

Upravo zbog toga Crvena zvezda je pripremila program koji će biti nastavljen i posle završetka utakmice, sve dok i poslednja škola ne napusti stadion “Rajko Mitić”.