AKTUELNO

Predsednik fudbalskog kluba Crvena Zvezda Svetozar Mijajlović uoči susreta Crveno belih i Kairata u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ističe da je raspoloženje u timu izuzetno dobro, i da veruju u pozitivan rezultat.

Kako dodaje, sastav u timu ostaje isti, i da je tu ekipa na koje trener Dejan Stanković računa.

- Pozitivna je atmosfera u klubu, nisu zaboravili da igraju fudbal, ništa nije izmenjeno u odnosu na proteklu sezonu. Takođe smo dobili i bitno pojačanje - rekao je Mijajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

On ističe da je Gajić pod znakom pitanja, a da su svi ostali fudbaleri raspoloživi za igru.

- Ono što je najbitnije, verujem u snagu našeg tima, i verujem da će večeras odgovoriti tom zadatku, jer nema razloga da tako ne bude - podvlači Mijajlović.

Mijajlović dodaje da su golman i fudbaler suprotnog tima zaraženi kovidom, ali ne misli da će na to bilo ko računati, jer Kairat zasigurno ima kvalitetne zamene.

Foto: TV Pink Printscreen

Mijajlović dodaje da ga posebno raduje činjenica što će navijači na večerašnjoj utakmici biti prevashodno deca, koja će doći sa svojim pratiocima, kako bi na bezbedan način ispratili meč, ali i kasnije otišli kući.

- Mislim da je u istoriji Crvene zvezde ovo prvi put da ima tako mladu publiku, jer je to nešto što će biti veliko iskustvo te dece koja nekim normalnim okolnostima ne bi mogla doći na stadion. Toliki je interes bio, posebno iz unutrašnjosti, da je sve to prevazišlo naša očekivanja - objašnjava Mijajlović.

Autor: