AKTUELNO

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas dočekuju Soči u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije

Tok meča:

Penali:

3:2 - Odbranio je Nemanja Stevanović.

3:2 - Suma je pogodio uz dosta sreće.

2:2 - Žoazinjo je dobro šutirao, pogodi je Stevanović stranu, ali nije uspeo da dohvati loptu.

2:1 - POGAĐA I RIKARDO! Ponovo je Džanaev otišao na jednu stranu, a lopta na drugu! 

1:0 - SIGURAN JE ŽIVKOVIĆ! Vode crno-beli!

0:0 - STATIVA! Tsalagov je pogodio okvir gola iako je poslao loptu na jednu, a Stevanovića na drugu stranu!

Drugi produžetak:

120. minut - PENALI!

119. minut - Brani Stevanović sada, ponovo je Burmisov bio u dobroj poziciji, ali je dobro reagovao golman crno-belih - 2:2!

114. minut - Čini se da su se oba tima pomirila da će penali odlučiti o tome ko ide u narednu rundu kvalifikacija!

109. minut - Ide Stanojević po Tuhelovom sistemu! Vadi Popovića, a na terenu je Nemanja Stevanović!

Prvi produžetak:

103. minut - Imao je Soči još jednu "mrtvu" šansu, sada Vorobjev lobovao Popovića nakon greške odbrane, ali je Vujačić sa gol-linije izbacio loptu i sačuvao crno-bele - 2:2!

101. minut - POPOVIĆ! Kakva intervencija mladog golmana Partizana! Ponovo je ispala odbrana Partizana, ali je sada Popović odreagovao bez greške!

96. minut - Bez konkretnih dešavanja u produžetku! Imao je Soči jednu dobru kontru, ali je Vujačić uspeo da ga zaustavi.

91. minut - Počelo je dodatnih pola sata na stadionu Partizana!

Drugo poluvreme:

90. minut - Produžeci!

89. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! ŠĆEKIIIIIIIIIIĆ! Korner za crno-bele, najviši je bio Crnogorac na prvoj stativi i glavnom krznuo za erupciju oduševljenja na stadionu! Ponovo je nerešeno - 2:2!

84. minut - Ofanzivna izmena Aleksandra Stanojevića, izlazi Miloš Jojić na terenu je Nikola Terzić!

80. minut - Nova šansa za Soči, pokušao je Noboa sa distance, ali je Popović ukrotio njegov udarac!

76. minut - Ponovo muk u Humskoj, ponovo mat u tri poteza i ponovo Partizan gubi! Terekov je još jednom bio egzekutor, posle dobre asistencije Jusupva i Tsalagova - 1:2!

71. minut - Igra Lazar Marković jednu od najboljih utakmica u poslednjih par godina! Ponovo je Markec jednim potezom izbacio odbrau Sočija, proigrao Živkovića, ali se bek crno-belih spetljao, od svega korner za Partizan!

67. minut - Kontroliše Partizan dešavanja na terenu nakon datog gola! Marković je ponovo bio u centru pažnje, pokušao da proigra Rikarda Gomeša, ali je Barać u poslednjem momentu presekao njegov pas - 1:1!

64. minut - Završio je Bibras Natho svoju epizodu na večerašnjem meču, a umesto njega na terenu je Sejduba Suma!

60. minut - Preti Soči sa leve strane, Tsalagov je bio u dobrom naletu, ali je Popović dobro regaovao i presekao njegov centaršut!

55. minut - GOOOOOOOOOOL! Miloš Jojić donosi izjednačenje Partizanu! Ponovo je sjajni Lazar Marković bio u prodoru, probao je da uposli Holandera, ali je golman Sočija odbio loptu. Srećom po crno-bele, na pravom mestu bio je spretni Jojić - 1:1!

49. minut - Sjajna šansa za Partizan, ubacio je Marković loptu, ona je prošla na drugu stranu gde je čekao Urošević, ali je bek crno-belih loše šutirao.

45. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Tok meča:

Prvo poluvreme:

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme!

44. minut - Nova opasnost za Aleksandra Popovića, ali je Igor Vujačić dominantno izbacio Zalku i ispucao loptu u aut!

40. minut - Obleće Partizan oko kaznenog prostora Sočija, ali bez konkretnog učinka! Sada su se "dodavali" Urošević i Živković sa dva katastrofalna centaršuta.

37. minut - Preti Partizan posle kornera, Urošević je nadskočio Prokina šutirao glavom, ali lopta odlazi pored gola! Još jedan promašaj za naš tim, crno-beli gube iako su pokazali mnogo više - 0:1!

33. minut - Hladan tuš u Humskoj! Vodi Soči sa 1:0! Štoper Barać se našao u kaznenom prostoru rivala, petom dodao do Terekova, a bek ruskog tima matirao je Popovića bez problema, veliki problem za crno-bele - 0:1!

28. minut - Nekoliko minuta u kojima dominira Soči i odmah dobra prilika za ruski tim. Sada je Zalka pokušao da proigra Barasova, prošla je lopta pored Uroševića, ali je Saničanin u poslednjem momentu izbio u korner!

25. minut - Nestvarna intervencija Soslana Džanaeva! Skinuo bi Bibras Natho paučinu sa gola u Humskoj, ali je golman Sočija perfektno odreagovao - 0:0!

24. minut - "Lasom" Rusi ne mogu da uhvate Lazara Markovića! Ponovo je kapiten Partizana pobegao kompletnom timu Sočija, srušio ga je Prokin na ivici kaznenog prostora, odlična prilika za Natha ili Jojića!

20. minut - Nova akcija crno-belih, ali je Rikardo Gomeš bio u ofsajdu! Sve teže se Soči bori sa naletima Partizana po desnoj strani.

16. minut - Ponovo Marković! Pleše po terenu kapiten crno-belih, šut iz kolena, lopta je nezgodno poskočila, ali je Soslan Džanaev uspeo da se izbori, "samo" korner za Partizan - 0:0!

14. minut - Totalna ofanziva crno-belih, sada je Natho stvorio višak na levoj strani, Urošević je poslao loptu u srce kaznenog prostora, ali se Rikardo spetljao.

10. minut - Moglo bi ovo da bude veče Lazara Markovića! Neverovatno deluje bivši as Liverpula u prvih 10 minuta utakmice. Sada je povukao kontru i sam protiv odbrane Sočija izborio korner!

6. minut - Ogromna šansa za Partizan! Sjajno je Lazar Marković prošao po strani, poslao centaršut lopta je stigla do Holendera, ali je Filip Holender katastrofalno šutirao, a tom prilikom se i povredio, ostaje 0:0!

3. minut - Bolji početak ruskog tima, Noboa je poslao upotrebljiv pas na stranu, a Zalka je loše centrirao. Lak plen za Aleksandra Popovića!

1. minut - Utakmica je počela! Sa centra su krenuli gosti!

Nakon ruskih 1:1, pred Partizanom je težak zadatak protiv nezgodog Sočija izbori plasman u plej-of Lige konferencija. Četa Aleksandra Stanojevića nezasluženo je primila gol u prvom meču, ali su crno-beli zahvaljujući dobroj reakciji Rikarda Gomeša i Lazara Markovića uspeli da sačuvaju šanse za prolaz dalje.

Foto: Pink.rs

Gol u gostima više ne vredi i Partizan će morati da napadne svim silama u Humskoj pred svojim navijačima. Ipak, bivši trener crno-belih Marko Nikolić sugerisao je Stanojeviću da bude pažljiv jer Soči vrlo lako može da postigne gol bez šanse, a onda je pakleno teško vratiti se u meč protiv njih.

Sastavi

Partizan: Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Holeneder, Natko, Marković - Rikardo Trener: Aleksandar Stanojević Soči: Džanaev - Terekov, Barać, Rodrigao, Prokin, Zalka - Popov, Noboa, Tsalagov, Iusupov - Barasov Trener: Vladimir Fedotov

Nažalost, večeras u timu neće biti Aleksandra Lutovca zbog smrtnog slučaja, iako je brzonogi vezista projektovan kao mnogo ofanzivnija zamena za Marka Živkovića, ali se čini da će bivši bek Voždovca ponovo voditi ljutu bitku na desnoj strani terena. Pored toga, promena se očekuje i na sredini terena gde će umesto Aleksandra Šćekića zaigrati Miloš Jojić.

Foto: Pink.rs

Gol u gostima više ne vredi i Partizan će morati da napadne svim silama u Humskoj pred svojim navijačima. Ipak, bivši trener crno-belih Marko Nikolić sugerisao je Stanojeviću da bude pažljiv jer Soči vrlo lako može da postigne gol bez šanse, a onda je pakleno teško vratiti se u meč protiv njih.

Nažalost, večeras u timu neće biti Aleksandra Lutovca zbog smrtnog slučaja, iako je brzonogi vezista projektovan kao mnogo ofanzivnija zamena za Marka Živkovića, ali se čini da će bivši bek Voždovca ponovo voditi ljutu bitku na desnoj strani terena. Pored toga, promena se očekuje i na sredini terena gde će umesto Aleksandra Šćekića zaigrati Miloš Jojić.

#FK Partizan