AKTUELNO

Mesi sa osmehom prihvatio molbu Rajkovića.

Lionel Mesi je debitovao za PSŽ, ali je u duelu sa golmanom reprezentacije Srbije Predragom Rajkovićem ostao bez učinka.

On je ušao u igru u 66. minutu pri rezultatu 2:0 za Parižane i do kraja utakmice viđena je prilična uspavanka. Ali najbolji deo Mesijevog debija viđen je odmah posle meča, kada se slikao sa sinom srpskog golmana!

Odmah posle meča Rajković je dotrčao do Mesija i tražio mu da se slika sa njegovim sinom. Mesi je pristao, uzeo mališana u naručje i pozirao za fotografiju.

Taj potez je oduševio javnost, a sada je konačno i procurela slika o kojoj se toliko pričalo. Supruga srpskog fudbalera Ana je na svom instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi nasmejani Mesi i mali Rajkovićev naslednik.

Foto: Instagram.com/rajkovic__ana

Dečak je gledao na stranu, nije mu bilo jasno šta se tačno dešava, ali će sigurno kad malo poraste svima pokazivati da je bio deo Mesijevog debija.

Ona se na kraju zahvalila velikom Mesiju za fotografiju, a slika novog fudbalera PSŽ-a i malog Rajkovića obišla je ceo svet izazvala veliki broj komentara.

#Leo Mesi