AKTUELNO

Supertalentovani napadač Marko Lazetić bi karijeru mogao da nastavi u Milanu, koji je spreman Crvenoj zvezdi da plati pet miliona evra.

Crveno-beli su dobili konkretnu ponudu od "rosonera" sa jasno definisanim uslovima kupovine, a kako prenosi Sport klub čeka se odgovor šampiona Srbije.

Milan odavno prati talentovanog igrača Zvezde, Ispratili su uživo i 165. "večiti derbi“, na stadionu Partizana, zadovoljni se vratili u Milano, pa odlučili da povuku konkretne poteze.

Odlična partija sa dva gola, uz presudan udeo u pobedi omladinske ekipe na gostovanju irskom Sent Patriku (2:1), ubrzali su reakciju poslovodstva Milana.

Marko Lazetić potpisao je u martu profesionalni ugovor sa šampionom Srbije do 2024. godine. U januaru naredne godine napuniće 18 godina, punoletstvo po automatizmu anulira administrativne prepreke i u slučaju dogovora tri strane.

Predstavnici Milana, kako ističe pomenuti izvor, imaju ideju o konkretizaciji transfera u zimskom prelaznom roku.

Mladi napadač ima samo pet utakmica u seniorskom timu Crvene zvezde, ali je zadobio poverenje Dejana Stankovića. Na insistiranje aktuelnog šefa struke odavno je priključen prvom timu, debi upisao još u novembru prošle godine,

#FK Crvena Zvezda