AKTUELNO

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi plasirao je sinoć, nakon fantastične pobede, srpsku reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi doneo je mnogo radosti Srbiji, ali i Nišu gde se sinoć slavilo do kasnih sati. Posebno je veselo bilo u Piksijevom rodnom selu Pasi Poljana.

Foto: Tanjug AP/Armando Franca

Bio je velika fudbalska zvezda, a sada je učinio da Srbija bude ponosna na Fudbalsku reprezentaciju. U pobedu su verovali svi, a pogotovo majka selektora koja prati svaku utakmicu.

Foto: Printscreen YouTube/Fudbalski savez Srbije

- Tačno sam znala! Kad je bilo 1:0, kada su nam dali gol, znala sam da će Piksi da im uđe u svlačionicu, i da ih upozori da budu oprezniji, da znaju šta treba i kako da igraju – kaže Desanka Stojković za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobeda je, tvrdi Desanka, za njenog sina bila jedina opcija.

U drugom poluvremenu njegovi nisu dozvolili protivnicima da im priđu od pola stadiona. Toliko su se deca zalagala, nemam reči!

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Na svog komšiju koji je proslavio Niš, ponosni su u niškom naselju Pasi Poljana. Sinoć je, kažu, bila utakmica za infarkt.

- Za infarkt! Odlična je bila utakmica. Hvala Piksiju i to je to! – kaže nam jedan sugrađanin.

- Bilo je super, sve je bilo fantastično, a za to je najviše zadužen naš sugrađanin Piksi jer, otkad je on došao, napokon je fudbal počeo da se kreće sa mrtve tačke – reči su mlade Nišlijke.

Foto: TV Pink Printscreen

Piksijevi prijatelji kažu da su gledali svaku utakmicu, i kada je Piksi igrao, a i sada bodre svog komšiju. Prvi gol koji su dali Portugalci malo ih je uplašio, ali je, kažu, Piksi pokazao svoj profesionalizam. Zato niko nema sumnju da će naša reprezentacija ostvariti veliki uspeh naredne godine u Kataru.

U pobedu veruje i majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Video: TV Pink Printscreen

Nadam se, a imam i osećaj da će pobediti i da neće dozvoliti da izgube utakmicu.

Majka Desanka veruje u pobedu, gleda sve utakmice i, kaže, čeka sina da zajedno slave.

Foto: TV Pink Printscreen

#Dragan Stojković Piksi

#Dušanka Stojković