AKTUELNO

Crvena Zvezda savladala je Spartu iz Praga rezultatom 1:0.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Pragu ekipu Sparte sa 1:0 (1:0) i potvrdili prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Posle beogradskih 2:0, crveno-beli su trijumfovali i na stadionu Letna golom Ričmonda Boaćija u 19. minutu.

Fonjini zaustavio Zekića na turniru u Kicbilu

Napadač iz Gane upisao je sedmi gol ove sezone u Ligi Evrope na asistenciju Slavoljuba Srnića, nakon odlično sprovedene kontre srpskog tima.

Izabranici Vladana Milojevića odigrali su hrabro i borbeno i u Češkoj, drugi put nadigrali ekipu velikog renomea i došli na korak od mesta u grupnoj fazi evropskog takmičenja, gde nisu bili deceniju, javio je izveštač Tanjuga iz Praga.

Osim poslednjih 15 minuta, kada je Sparta pogađala stativu i prečku, uz odlične odbrane golmana Milana Borjana, Crvena zvezda je u potpunosti kontrolisala dešavanja na terenu i posle 15 godina, i duela sa Kjevom iz Verone, izbacila iz takmičenja klub većeg rejtinga od svog.

Crvena zvezda će narednog rivala za plasman u Ligu Evrope saznati sutra posle 13 sati, kada će biti održan žreb u Nionu.

#Crvena Zvezda

#FC Sparta Prag

#Češka

'