AKTUELNO

Teški trenuci za porodicu reprezentativca Švedske i defanzivca Mančester junajteda.

Pravu borbu za život vodio je proteklog vikenda Viktor Lindelof, defanzivac Mančester junajteda u meču protiv Noriča (0:1) kada je osetio bol u grudima.

Držao se Šveđanin za srce, oko njega su se odmah skupili fudbaleri Junajteda, a lekari su mu ukazali prvu pomoć. Ubrzo je napustio utakmicu u pratnji lekarske ekipe i bio podvrgnut detaljnim ispitivanjima.

Lindelofova supruga Maja otkrila da je Viktor iste večeri počeo da nosi aparat za merenje rada srca, poznatiji kao "holter".

- Bilo je to strašno za gledanje. Odradio je mnogo testova i nosiće aparat za merenje rada srca u naredna dva dana kako bi utvrdili da je sve u redu. Bilo je neprijatno, posebno jer nisam mogla biti uz njega - rekla je Maja.

Supruga defanzivca Junajteda se nada da će sa njenim mužem biti sve u redu.

- Dugo mi je trebalo da dobijem neke informacije iz tima o Viktorovom stanju. Čini se da je sve u redu. Sve ukazuje da nije ništa u vezi sa koronom. Trenutno čekamo odgovore posle završnih testova - navela je Maja.

Zbog problema sa srcem karijeru je morao da prekine Argentinac Serhio Agvero, a tokom leta život je o koncu visio Dancu Kristijanu Eriksenu, koji se samo srušio na utakmici protiv Finske tokom Evropskog prvenstva.

Autor: