AKTUELNO

Videli smo ozbiljne incidente na meču Grčke i takvozanog "Kosova" u Ligi nacija.

Fudbaleri reprezentacije Grčke rutinski su na domaćem terenu savladali tim takozvanog "Kosova" sa 2:0 u okviru C divizije Lige nacija. Meč je igran na stadionu u Volosu, a nastao je pravi haos na tribinama.

Na meč je stiglo oko 100 gostujućih navijača, a osim incidenata i čarki na terenu gledali smo i incidente na tribinama. Grci su izviždali himnu takozvanog "Kosova", a na tribinama su imali veliki broj zastava Srbije. Na nekima je pisalo "Kosovo je srce Srbije", što je iznerviralo goste.

Nije sve tu stalo, već je u prvom poluvremenu došlo do gađanja bakljama sa obe strane! Grčki navijači su ubacili baklju na deo tribina gde su bili gosti, a onda su im oni tu istu baklju vratili i tako su se "dobacivali" nekoliko puta. Pogledajte taj incident:

Dok se ovo dešavalo na tribinama strasti su proključale i na terenu, pa je tako napadač Lacija Vedat Muriđi odmah otrčao do sudije i tražio mu da prekine meč. Sudija je to odbio, a onda su se igrači oba tima stvorili oko njega i nastalo je komešanje.

U toj grupi divizije C sada Grci imaju 12 bodova, takvozano "Kosovo" 6, a Severna Irska i Kipar po dva boda.