AKTUELNO

Luka Jović će ipak promeniti sredinu ovog leta, iako se činilo da će ostati u Real Madridu.

Delovalo je da će srpski fudbaler Luka Jović ostati i naredne sezone u Real Madridu pošto je pre svega zadovoljan platom u aktuelnom šampionu Evrope, koju teško da može da dobije na drugom mestu, međutim obaveze sa "orlovima" u poslednjih desetak dana promenile su mu mišljenje.

Španska radio-stanica "Kadena Ser" prenosi da se Jović predomislio i da želi da napusti Real Madrid upravo zbog Srbije, pošto se boji za svoje mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Iako je povećan broj igrača koje selektor mogu da vode sa 23 na 26, Jović zna da ima žestoku konkurenciju u Mitroviću i Vlahoviću, dok su u skorije vreme pozivani još i Dejan Joveljić, Đorđe Despotović i Đorđe Jovanović. Ako neko bude u boljoj formi od Jovića, mogao bi lako da "istisne" napadača iz Bijeljine iz tima.

Evidentno je da su mu potrebni minuti kako bi se vratio u formu zbog koje ga je Real Madrid platio 60 miliona evra, a navodno trenutno postoje dve ponude za njega.

"As" piše da ga zove francuski Monako, gde bi igrao uz Visama Ben Jedera, dok je drugi krajnje neočekivan - engleski Lids!

Svakako se radi o klubovima koji su neuporedivo slabiji od Real Madrida i za sada se priča o pozajmici, a ostaje da se vidi da li će se Real Madrid dogovoriti sa nekim. Oni ovog leta neće dovoditi nove igrače u napadu, ali će uz Marijana Dijaza imati i Borhu Majorala, tako da bi Srbin možda igrao i manje nego lane.

Nije uspeo da se izbori za minutažu pored najboljeg igrača sveta Karima Benzeme i tako je za prethodnu sezonu postigao svega jedan gol.