AKTUELNO

Tiket je najisplativiji kada se odigra putem aplikacije u Meridianu!

Dogodilo se ono što nikome do sada nije pošlo za rukom. Kladionica Meridian je pronašla način da svaki igrač bude pobednik, bez obzira na to da li je odigran tiket dobita ili ne.

Ne, nije u pitanju nikakva neslana šala, ako dobro ispratite novu Meridianovu promociju shvatićete da vam se otvara spektar velikih mogućnosti.

Kladionica Meridian je ponovo otišla korak dalje, budući da je svojim korisnicima pružila šansu da ostvare benefit, čak iako njihov tiket nije iz kategorije dobitnih.

INSTALIRAJ APLIKACIJU – KLADI SE

Sve je tako jednostavno, samo je potrebno dobro da pratite naredna upustva. Prvi korak koji treba da napravite jeste da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Ne samo da će vam se pružiti prilika da postanete deo jedne magične promocije, nego ćete dobiti BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD kao i mogućnost da osvojite iPhone 13.

Nakon što pokupite ovaj fenomenalan BONUS sledi detaljan opis promocije koja svakome daje šansu da bude na dobitku.

Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije.

INSTALIRAJ APLIKACIJU – KLADI SE

Saglasićete se da je ovo šansa koju ne treba da propustite, zato budite vredni i odigrajte tikete putem aplikacije u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket NIJE DOBITAN.

A kako bi Meridian pomenutu promociju učinio što jednostavnijom i lakšom za primenu, tu je i ponuda koja će vam pomoći da sastavite brutalne tikete.

Najjači mečevi i najbolje kvote za fudbal, košarku, tenis, vaterpolo i mnoge druge sportove čekaju vas na meridianbet.rs.

Uživajte!

INSTALIRAJ APLIKACIJU – KLADI SE

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA MUNDIJAL: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.