AKTUELNO

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs istovremeno je bio u vezi sa devet žena, otkrila je danas na sudu Kejt Grevil, koja ga je optužila za napad i nanošenje telesnih povreda u novembru 2020. godine, preneo je Independent.

Grenvilova je pred Kraljevskim sudom u Mančesteru otkrila da je saznala da Velšanin, pored nje, održava veze sa još osam žena i zbog toga je odlučila da ga ostavi.

"Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom. To su bile ozbiljne veze", izjavila je Grevilova na sudu.

Ona je otkrila da je sa Gigsom bila u vezi od 2013. godine i da su tada oboje bili u braku, ali da je ona dva meseca kasnije ostavila muža zbog bivšeg fudbalera Mančester junajteda.

Gigs je optužen da je 1. novembra 2020. godine napao Kejt Grevil i naneo joj telesne povrede u njegovoj kući u Vorsliju, u Mančesteru.

On je optužen i za napad na njenu mlađu sestru Emu tokom istog incidenta.

Velsanin je tada navodno nogom šutnuo bivšu devojku kad mu je saopštila da ga ostavlja, a njenu sestru je udario laktom u vilicu.

Međutim, Grevilova je otkrila da to nije prvi put da je Rajan bio nasilan.

"Poludeo je u hotelu, zgrabio me za zglobove i vukao po podu. Izbacio me napolje, a stvari bacio je na ulicu. Osećala sam se poniženo i osramoćeno. Tada je prvi put bio agresivan prema meni. Stalno se ljutio i skrivao je telefon", ispričala je bivša Gigsova devojka.

Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda i reprezentacije Velsa negirao je sve optužbe i odstupio sa mesta selektora fudbalske reprezentacije Velsa, kako bi ekipa imala potreban mir tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Gigs je osam godina bio u tajnoj vezi sa ženom svog rođenog brata Rodrija, Natašom, zbog čega se i razveo od supruge Stejsi 2016. godine.

Nataša je svojevremeno otkrila da je abortirala Rajanovo dete, svega nekoliko nedelja pre nego što se udala za Rodrija Gigsa.

#Rajan Gigs