AKTUELNO

Fudbaleri Bolonje danas igraju utakmicu prvog kola Serije A, a protivnik u Rimu biće nekadašnji tim njihovog sadašnjeg trenera Siniše Mihajlovića - Lacio. Dodatni motiv da daju sve od sebe na "Olimpiku" biće im i situacija koja se desila njihovom vernom navijaču.

Naime, Davida Fereiru, mladić od samo 20 godina pre neki dan nasilnici su pretukli na ulicama Krotonea, usred bela dana, na očigled prolaznika. Mladi David je od siline udarca pao na glavu i zadobio teške povrede, a ta vest obišla je i uznemirila celu Italiju.

Veliki navijač Bolonje trenutno se nalazi u bolnici, u teškom je stanju, a njegova majka zamolila je ljude iz kluba da mu snimkom pomognu u najtežoj borbi.

Kako je to boriti se za život, najbolje zna naš Siniša Mihajlović, koji je u dva navrata savladao leukemiju, pa je odlučio da on bude taj koji će pružiti podršku ljudima u takvim situacijama. Srpski strateg putem video zapisa pružio mu je snažnu podršku i pokazao koliko empatije ima prema ljudima u životnim koji prolaze kroz životna nedaća.

– Zdravo Davide, nažalost postoje ljudi na ovom svetu koji misle da se problemi mogu rešiti nasiljem. Svi smo uz tebe i radujemo se unapred da te ponovo vidimo na stadionu, bićeš moj specijalni gost. Probudi nam se što pre, jer što se pre probudiš pre ćemo se ti i ja videti i upoznati. Upoznaćeš igrače koje bodriš i prema kojima si toliko pasioniran – poručio je Miha.

Autor: