AKTUELNO

Nisam zadovoljan bodom, iako poštujem Partizan kao protivnika. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan u potpunosti, ali nisam ni zadovoljan, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle 168. večitog derbija protiv Partizana (1:1).

"Imali smo momenat da dobijemo, dalo bi nam na samopouzdanju, ali momcima i zalaganjem sam zadovoljan. To je fudbal, momenat nepažnje i kazna. Ipak, i da smo pobedili, ne bi prvenstvo bilo rešeno, jer niko u septembru nije osvojio trofej. S druge strane, ovo je opomena za igrače da se ne opuštamo i da idemo dalje iz meča u meč. Malo slatko, malo gorko", izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

Utisak je da je bila dobra prvenstvena utakmica, a prvih 30 minuta je model kako bi trebalo da igramo, dodao je Zvezdin trener.

"Postigli smo evrogol, imali par dobrih situacija, ali nismo bili konkretni u završnici. Treba nam više agresivnijih dolazaka u šesnaesterac i boljih odluka. Konkretno - da zavrsaimo više napada. Mogli smo da budemo ubojitiji i iz prekida, imamo kvalitet i radili smo na tome, tako da je to nešto za čim žalim", poručio je Milojević, koji je dodao da nikadacne komentariše sudijske odluke, pa nije hteo ni VAR penal za Partizan.

"Zvao ga je VAR, razmišljao je dugo i verujem u to da ako ima pravde, onda se sve izjednači. Nekad vas oštete, nekad ne. Ne kažem da smo oštećeni, jer nisam video situaciju", konstatovao je Milojević.

#Miloš Milojević