AKTUELNO

Srpski trener Nenad Lalatović se posle Borca iz Banjaluke vraća u Srbiju i Superligu.

Nenad Lalatović će ponovo sa klupe predvoditi Radnički iz Niša. Biće to Lalatoviću treća sreća u Nišu, a Radnički dobija već trećeg trenera ove sezone, posle samo deset odigranih kola.

Lalatović će zameniti Sašu Mrkića na kormilu ekipe, a promocija će biti održana već danas u popodnevnim časovima, saznaje Mocartsport . Posle deset odigranih mečeva Radnički je 12. na tabeli Superlige sa devet bodova i skorom od dve pobede, pet poraza i tri remija.

Na klupi Nišlija Nenad Lalatović sedeo je između juna 2018. i juna 2019. godine, a u tom periodu tim je beležio sjajne rezultate.Radnički iz Niša završio je regularni deo sezone na drugoj poziciji, sa devet bodova manje od Crvene zvezde. Kroz plej-of, pred koji su se delili do tada osvojeni bodovi, Radnički je uspeo da sačuva drugu poziciju i prvenstvo Srbije završi kao vicešampion. Potom se Lalatović preselio u Novi Sad i preuzeo Vojvodinu sa kojom je stigao do Kupa Srbije.

Lalatović je tokom karijere vodio Srem iz Sremske Mitrovice, novosadski proleter, Voždovac, napredak iz Kruševca, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, Radnički Kragujevac, Al Batin u Saudijskoj Arabiji, Borac iz Banjaluke i reprezentaciju Srbije do 21 godine.

#Nenad Lalatović