AKTUELNO

Italijanski mediji pišu da je Siniša Mihajlović pred otkazom u Bolonji. Navodno, čelnici kluba nisu zadovoljni startom u sezoni, pošto je Bolonja upisala samo tri remija, bez ijedne pobede.

Navodno, menadžment kluba da je rok Siniši Mihajloviću da u naredna dva kola probudi ekipu, a ukoliko se to ne dogodi, biće razrešen dužnosti. Italijanski mediji pišu da je Bolonja već postigla dogovor sa Portugalcom Paolom Sosom da zameni Mihu.

Srbin je celo leto proveo na lečenju od leukemije, a italijanski novinari pitali su ga da li smatra da mu je posao ugrožen.

- Za sada nemam taj osećaj. Neću da brinem unapred, samo pokušavam da dam sve od sebe i nastavim svojim putem. U fudbalu postoje samo smenjeni treneri i oni koji će biti smenjeni. Trudim se da ostanem na nogama sve dok sam trener Bolonje - objasnio je Mihajlović.

Srpski trener imaće sastanak sa čelnicima kluba, a o tome kaže:

- Očekujem da se probudim ujutru, da budem živ i da krenem na posao na terenu sa istom odlučnošću kao i uvek. To je sve što mogu da kontrolišem i neću gubiti vreme razmišljajući o onome što ne mogu da kontrolišem. Ako se desi, desi se. Moja savest je čista - poručio je Siniša Mihajlović.

#Siniša Mihajlović

#fudbal