AKTUELNO

Svetsko prvenstvo se bliži, “Orlovi” su spremni, a spremni su i vatreni navijači Srbije koje je Meridian obradovao kartom za Katar!

Sportska kladionica Meridian otvorila je 2022. godinu na fantastičan način - najvećim takmičenjem na Balkanu "Igraj za Katar".

Prethodni meseci bili su vrlo uzbudljivi za sve ljubitelje fudbala i navijače reprezentacije Srbije, a Meridian je podigao temperaturu na još viši nivo!

"Igraj za Katar" je takmičenje koje je okupilo brojne ljubitelje sportskog klađenja, kao i slot igara, a za one najbolje i najsrećnije stigle su fantastične nagrade u vidu karata za Svetsko prvenstvo, koje će se tokom novembra i decembra održati u Kataru.

Petar Čudić, Predrag Ćirjaković, Nikola Dišić, Nenad Živković, Miroslav Vujičić, Viktor Joldžić, Miloš Đurić, Srđan Stamoran i Bojan Stamoran su srećni dobitnici i putnici za Katar, koji su pokazali zavidno znanje i upornost, a uz malo sreće - postali su Meridianovi dobitnici.

I baš kada su mnogi pomislili da je spisku srećnih dobitnika i vatrenih navijača kraj - Meridian je još jednom pomerio granicu!

Tokom leta imali smo priliku da uživamo u fantastičnim muzičkim izdanjima na Beer Fest-u i Music Week-u, a kako je kompanija Meridian bila jedan od glavnih sponzora - prisutni su imali priliku da se oprobaju u mini takmičenju i osvoje kartu za Katar!

To je pošlo za rukom Viktoru i Milošu, koji su se priključili Meridianovom društvu u avionu za Katar.

Sada vam predstavljamo ove divne momke i velike fudbalske ljubitelje, koji će imati priliku da uživo bodre fudbalsku reprezentaciju Srbije, a naredni razgovor zakazan je za decembar, kada će nam srećni dobitnici preneti utiske iz Katara.

Do tada - držimo palčeve našim "Orlovima", koje možete bodriti i vi, na malo drugačiji način. Naime, ukoliko se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, dobijate fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda možete isprobati najveće kvote i sastaviti patriotski tiket!

#Katar

#Meridian

#Svetsko prvenstvo

#bonus dobrodoslice

#fudbal

#graj za katar

#karta za katar

#katar 2022