AKTUELNO

Mozzart daje najveće kvote na svetu.

Posle dana sa "tankom" ponudom, došlo je vreme za bogatiji meni. Danas startuje poslednja šesta runda grupne faze Lige šampiona, tu je standardno i Čempionšip, a bukmejkeri Mozzarta su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Jedna od njih je na slavlje Liverpula protiv - ove sezone nepobedivog - Napolija, a Mozzart daje najjači koeficijent na planeti i na trijumf Bajerna u sudaru sa Interom. Svi protagonisti okršaja obezbedili su mesto u nokaut rundi Lige šampiona, s tim da Redsi mogu do prvog mesta u grupi ukoliko trijumfuju sa najmanje četiri gola razlike...

LIVERPUL - NAPOLI (UTORAK, 21.00), KEC 2,10

Liverpul je pretrpeo dva poraza zaredom u Premijer ligi, gde je posle Notingema izgubio i od Lidsa, čime je vicešampion bio na devetom mestu. Neobično je videti Redse na tako niskom mestu u Engleskoj. U Ligi šampiona Crveni su posle pet kola zabeležili četiri pobede i već su osigurali plasman u naokaut fazu, a ukoliko žele dalje sa prvog mesta, moraće da savladaju Napoli sa četiri ili više golova razlike. Liverpul se u prošlom kolu lako izborio sa Ajaksom na gostovanju (3:0). U Seriji A Napoli ima 10 pobeda i dva remija, i sa 32 boda zauzima prvu poziciju na tabeli. U poslednjoj utakmici Partenopejci su bez problema preslišali Sasuolo (4:0). U grupnoj fazi Lige šampiona, Napoli je u pet kola zabeležio svih pet pobeda i siguran je putnik u osminu finala. Večeras brani 4:1 iz prvog okršaja sa Liverpulom.

---------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------

BAJERN - INTER (UTORAK, 21.00), KEC 1,53

Čak i pre početka grupne faze, Bajern je važio za glavnog kandidata za prvo mesto u Grupi C Lige šampiona. Bavarci su već posle četiri kola obezbedili prolaz dalje, ali se tu nisu zaustavili. U poslednjem meču, bez rezultatskog imperativa minhenski gigant je u gostima savladao Barselonu sa 3:0. Za Inter je grupna faza Lige šampiona počela neuspešno. Kod kuće su Nerazuri izgubili 2:0 od Bajerna, ali su postepeno poboljšali igru i na kraju uspeli da osvoje drugo mesto i plasman u nokaut rundu. Inter je u proteklom kolu savladao Viktoriju Plzenj sa 4:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

#Bajern

#Liverpul

#fudbal