AKTUELNO

Predsednik španske La Lige Havijer Tebas izjavio je igrač Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi nedostaje svetskom fudbalu, prenose španski mediji.

Tebas je govorio o Mesiju na jednom forumu u Madridu na kojem se raspravljalo o tome kako bi fudbal trebalo da izgleda u budućnosti.

"Mislim da Mesi nedostaje La Ligi, ali i svetskom fudbalu. Francuska liga je takva kakva jeste. Mesija manje prate od kada je član PSŽ-a nego kada je igrao za Barselonu. Dakle, on nedostaje fudbalu. Nadam se da će da bude sjajan na Svetskom prvenstvu, jer će tamo mnogi ljubitelji fudbala moći da ga vide. Ne vidim baš da svi navijači gledaju kada PSŽ igra utakmicu protiv Nanta", rekao je Tebas.

Mesi je prošle godine napustio Barselonu i prešao u PSŽ zbog teške finansijske situacije u kojoj se našao katalonski klub.

"Nedostaje mi Mesi. Ne znam da li će da se vrati, ali to zavisi od njega. Ja se nadam da hoće i to u klub u kojem je napravio karijeru. Mislim da je bila greška ''raskinuti taj brak'', čak i sa njegove strane. Što se La Lige tiče, mi smo na visokom nivou i bez Mesija i Kristijana Ronalda. Da li će da se vrate? Mesi bi trebalo da se vrati u špansku ligu pre Ronalda", zaključio je Tebas.

#Lionel Mesi