AKTUELNO

Kapiten argentinske reprezentacije Lionel Mesi izjavio je danas posle poraza od Saudijske Arabije na prvoj utakmici Svetskog prvenstva u Kataru da je to veoma težak udarac i poraz koji boli.

"To je veoma težak udarac, poraz koji boli, ali moramo da nastavimo da imamo poverenja u sebe. Ne predajemo se", rekao je Mesi.

Prema njegovim rečima, posle prvog datog gola, argentinski tim nije se vratio igri koju su pokazivali na ranijim utakmicama.

Foto: Tanjug AP/Ebrahim Noroozi

"Brzo smo dali gol i to nas je zavelo. Znali smo da može da se desi da ne odigramo na najbolji način prvu utakmicu. Nismo se snašli... I kako su minuti odmicali, sa suprotnim rezultatom od željenog, stvari su postajale sve teže", dodao je Mesi.

Saudijska Arabija pobedila je danas posle preokreta Argentinu sa 2:1, u prvoj utakmici Grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Foto: Tanjug AP/Ebrahim Noroozi

Argentina je povela u 10. minutu golom Lionela Mesija iz jedanaesterca. Izjednačio je Saleh Al Šehri u 48. minutu a veliku, iznenađujuću pobedu Saudijskoj Arabiji doneo je Salem Al Davsari lepim golom u 53. minutu.

Autor: