AKTUELNO

Po principu "dosta je dangubljenja, vreme je za posao" fudbaleri Partizana su u prepodevnim časovima odradili prvi trening na pripremama u Turskoj, zapravo nastavili program iz Beograda, koji će u ovoj fazirada biti nešto izmenjen, odnosno "pojačan" sa dva izlaska na teren dnevno, uz prijateljske mečeve pomoću kojih će se crno-beli dodatno uigrati i dostići željenu formu.

Crno-beli su inače veoma važan "klijent" u hotelu "Suenjo", u toj meri da je prilikom dogovaranja aranžmana za zimske pripreme sama Uprava hotela predložila da jedan od terena koristi samo Partizan i da nijedan drugi tim ne može da kroči, iako je u kompleksu, koji inače sadrži dve celine "rizort" i "golf" nekoliko evropskih ekipa.

Foto: Foto/partizan.rs

To je u velikoj meri olakšava posao ekipi, ali i stručnom štabu, jer u svakom momentu rade na savršeno pripremljenoj podlozi, koji domaćin sjajno održava.

Inače, prvi radni dan je počeo intenzivnim treningom, započetim zagrevanjem u režiji kondicionih trenera Miše Filipovića i Saše Tomića, potom "ševom" tek da bi se tim još bolje "uveo" u zacrtani program, da bi u drugom delu ekipa u dve grupe radila poligone sa akcentom na pas igri i završnici, a u čemu su, pored igrača, aktivno učestvovali svi članovi stručnog štaba kontrolišući dešavanja na suprotnim stranama terena, pošto je tim bio podeljen u dve grupe.

Foto: Foto/partizan.rs

Bilo je vremena i za šalu kada se trening okončao, pa je golman Nemanja Stevanović upitao trenera čuvara mreže Nemanju Jovšića da li je primetio njegov "udarak" od sto odsto odbranjenih udaraca, pa je potom usput poručio i Danilu Pantiću "da su godine samo broj, a klasa večna"...

Po "vojničkom rasporedu" igrači su se potom uputili na tuširanje, ručak, obavezan odmor, a posle podne ih čeka novo dokazivanje na terenu...