AKTUELNO

Selektor Dragan Stojković Piksi sa "domaćim" snagama otputovao preko Atlantika da vidi mogućnosti igrača iz superligaških klubova.

Fudbalska peprezentacija Srbije odletela je u nedelju rano ujutro za Istanbul, odakle će nastaviti put ka Los Anđelesu, svom kranjem odredištu.

U "gradu anđela" odigraće prijateljsku utakmici protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Dražava, a meč je zakazan za četvrtak 26. januar od 4 sata po srednjeevropskom vremenu.

Selektor Dragan Stojković Piksi se za ovu priliku odlučio za domaće igrače iz superligaških klubova, uz još trojicu internacionalaca koji će im se pridružiti u Los Anđelesu. Zbog odigravanja utakmice van FIFA termina, strategu reprezentacije se nisu mogli odazvati igrači iz inostranstva, dok Crvena zvezda i Partizan nisu pustili svoje fudbalere na ovu proveru.

Foto: Foto/FSS

Igrači sa njegovog spiska trenirali su prethodna dva dana u Sportskom centru u Staroj Pazovi. U SAD im se pridružuju članovi MLS ekipa: Đorđe Petrović (Nju Ingland Revolušn), Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps) i Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi).