AKTUELNO

Fudbaler Salcburga i srpski reprezentativac Strahinja Pavlović potvrdio da je dobio ponudu da pređe u torinski Juventus, prenosi italijanski "Gazeta delo sport".

Italijanski list navodi da su se skauti Juventusa okrenuli Pavloviću, pošto je Jakub Kivior prešao iz Specije u Arsenal za 25 miliona evra.

"Juvenutus je bio zainteresovan za mene, ali nisam bio u Torinu. Juventus je veliki klub. Uvek je čast kada vaše ime povezuju sa takvim klubom, ali sada sam trenutno fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Videćemo šta će da bude u budućnosti", rekao je Pavlović.

On je rekao da je veliki prijatelj sa napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem, pošto su obojica fudbalera ponikla u Partizanu.

"Proveli smo dosta vremena zajedno u reprezentaciji. Uvek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što pre, Juventusu je potreban Vlahović", dodao je Pavlović.

Fudbaler Salcburga igrao je za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Nikada neću da zaboravim svoje prvo SP i gol koji sam postigao protiv Kameruna. Međutim, sigurno je da smo mogli da ostvarim bolji rezultat na Mundijalu", zaključio je Pavlović.

Pavlović (21) je ponikao u Partizanu, a u Salcburg je stigao prošle godine. On je pre Salcburga igrao za Bazel, Serkl Briž i Monako. Srpski fudbaler ima ugovor sa austrijskim klubom do juna 2027. godine.