AKTUELNO

Utakmica Zvezde i Vojvodine u okviru Superlige koja će biti odigrana 4. februara na našem najvećem stadionu biće, u isto vreme, i kolosalni omaž za legendu oba kluba, giganta srpskog fudbala, slavnog Sinišu Mihajlovića, koji nas je napustio 16. decembra prošle godine posle duge borbe sa leukemijom.

Na Marakani će tog dana sve proteći u znaku sećanja na počivšeg velikana.

Fudbalski klub Crvena zvezda i navijači svojski su potrudili da zajedničkim snagama, na upečatljiv način, podsete sve na Sinišin lik i delo, na sve što je dao voljenom klubu sa kojim se popeo na vrh Evrope i sveta.

Saznajemo da će utakmici prisustvovati i Mihajlovićeva kompletna porodica, supruga Arijana, četvorica sinova i obe kćerke.

Zvezda će im uručiti poklone, a biće posebna koreografija navijača posvećena legendarnom fudbaleru.

I ulaznice će biti u duhu vremena u kom je Siniša krenuo svoj put ka zvezdama. Karte su odštampane u retro dizajnu sa starim grbovima Zvezde i Vojvodine kao kad je on igrao za njih.

Planirani su i posebni detalji za dresove oba tima, biće identični za oba tima, a šta će to biti ostaje, za sada, nepoznanica, mada se može čuti da bi svi igrači igrali u dresovima na kojima bi bilo ispisano prezime fudbalske legende.

Kako bi se blagovremeno animirao što veći broj navijača i poštovalaca velikog Siniše, navijači Zvezde su na sinoćnjem košarkaškom derbiju pozvale na meč sa Vojvodinom koju su nazvali "Mihina utakmica".

Navijači Zvezde su na kartama koje su ostavili svim prisutnima u hali "Pionir" ispisali i poruku povodom predstojećeg meča i izneli nadu da će što veći broj ljudi doći na stadion.

- Pored nastavka borbe za Ligu šampiona, ovu utakmicu želimo da posvetimo legendi Siniši Mihajloviću i da na naš način pokažemo koliko nam je značio i koliko nam znači. Potreban nam je pun stadion, jer je sramota da se drugi klubovi i tribine opraštaju od našeg Mihe, a da Marakana ne kaže svoje. Za Mihu, za titulu, za Ligu šampiona! Svi na stadion - piše u objavi navijača Zvezde.

Nema dileme da će se zvezdaši, ali i svi oni koji su voleli vleikog Mihu 4. februara u velikom broju sabrati na našem najvećem stadionu.

I u pojedinim gradovima u Srbiji navijači porukama na vidljivim mestima zovu na utakmicu između Zvezde i Vojvodine.