AKTUELNO

Crvena zvezda će drugi deo sezone početi u subotu od 16 časova kada će na stadionu “Rajko Mitić”, u okviru 20. kola Super lige Srbije ugostiti novosadsku Vojvodinu.

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijalilović izjavio je za Pink da je Siniša Mihajlović u relativno kratkom boravku u Crvenoj zvezdi ostavio tako upečatljiv trag, koji i dan danas izaziva radost i sreću što je takav igrač bio u redovima Crvene zvezde.

- Niko ne može zaboraviti onu dečačku radost kad postigne gol i onaj trk prema severu imao je i polularni nadimak zbog loknaste kose - Barbika, koji ga je obeležio. Siniša je bio kompletna ličnost, koji je i u svojoj kasnoijoj fudbalskoj karijerei uvek bio vezan za Crvenu zvezdu - rekao je Mijalilović.

Kako je rekao Zvezda se prema svojim veličinama uvek i na pravi način odužuje, ova utakmica je samo segment nekog obeležavanja njegovog prisustva u Crvenoj zvezdi.

- Upravni odbor je predložio a skupština će doneti odluku da se VIP zapadne tribine nazove imenom Siniše Mihajlovića - kaže Mijalilović.

One je naveo da će sutrašnja utakmica biti obeležena jednim posebnim programom koji su pripremili navijači i da očekuje da će utakmici prisustvovati sinovi i brat Siniše Mihajlovića.

Biće to duel dva tima u kojima je neizbrisiv trag ostavio legendarni Siniša Mihajlović, a iz tabora aktuelnog šampiona odlučili su da ulaz na ovaj meč bude besplatan, čime na “Marakani” žele da naprave prigodan oproštaj od čoveka koji je bio evropski i svetski prvak sa Crvenom zvezdom 1991. godine.

#FK Crvena Zvezda

#FK Vojvodina

#Siniša Mihajlović