AKTUELNO

Španski napadač Hese Rodrigez nalazi se na korak od potpisa ugovora sa Sampdorijom, kao slobodan igrač, tvrde italijanski mediji!

Hese je navodno već stigao u Đenovu i treba da odradi lekarske preglede pre nego što potpiše ugovor, ali i da sačeka da Sampdorija konačno proda Omara Kolija Bešiktađu kako bi imala sredstava za platu nekdašnjeg igrača Reala i Pari Sen Žermena.

Rodrigez je dete Reala i odigrao je ukupno 63 meča za "kraljevski klub." Potom je četiri godine bio član PSŽ-a iz kog je išao na pozajmice u Las Palmas, Stouk, Betis i Sporting. Poslednji klub mu je bio turski Ankaraguču s kojim je sporazumno raskinuo saradnju u januaru.

Ono što je Hesea obeležilo tokom karijere jeste burav ljubavni život sa sadašnjom suprugom Autom Ruiz. Najpre su dugo bili zajedno, zatim su imali buran raskid jer je Hese navodno svoju dragu varao sa njeniom prijateljicom, da bi se u međuvremenu pomirili i imaju dete.

Zanimljivo, sam Hese je očigledno poznat kao veliki ženskaroš s obzirom na to da ima šestoro dece sa četiri različite žene.