AKTUELNO

Brazilac Nejmar ponovo je "na ledu" u Pari Sen Žermenu! Zvezda "Svetaca" nedavno je ponovo dospela u medije zbog dešavanja van terena, pošto je u medijima procurila informacija.

Rukovodstvo Pari Sen Žermena odlučilo je da na kraju sezone proda brazilskog fudbalera Nejmara, koji se nedavno u svlačionici ušao u sukob sa sportskim direktorom Luisom Kamposom, prenosi "Parizijen".

PSŽ je pre dva dana u gostima poražen od Monaka (1:3) u meču 23. kola francuskog prvenstva. "Parizijen" navodi da je Nejmar posle poraza od Monaka napravio haos u svlačionici, jer se prvo svađao sa saigračima, a onda je napao i sportskog direktora kluba Luisa Kamposa.

Francuski mediji podsećaju da ovo nije prvi incident koji je napravio Nejmar, ali je kap koja je prelila čašu.

- Čelnici PSŽ-a su doneli odluku da je najbolje da Nejmar napusti klub, jer unosi nepotreban nemir u tim. PSŽ je planirao da ga na kraju sezone stavi na transfer listu - dodaje se u tekstu "Parizijena".

Nejmar je u PSŽ stigao pre šest godina iz Barselone za 222 miliona evra, a za klub iz Pariza odigrao je 171 meč i postigao je 117 golova. Sa "svecima" je osvojio 12 titula.

Pari Sen Žermen će u utorak od 21 i 00 dočekati Bajern u prvom meču osmine finala Lige šampiona.