AKTUELNO

Fudbaleri Bačke savladali su danas Vojvodinu 1:0 (0:0) u utakmici 18. kola Superlige Srbije.

Jedini pogodak postigao je bivši omladinac Novosađana Luka Jovović u 70. minutu. Mačva i Javor podelili su bodove 1:1 (0:0), uz vrlo buran finisa meča.

Nakon što je Mladen Lazarević promašio penal na samom startu nastavka domaćin je ipak poveo preko Bojana Matića u 87. minutu, ali je bod gostima doneo Ivan Cvetković u petom minutu sudijske nadokande.

Napredak je slavio protiv Radnika u Surdulici 3:2 (1:0). Kruševljani su poveli preko Nikole Eskića u 18, a potom su pogađali Aleksa Vukanović u 51. i Uroš Djerić u 57. minutu, da bi poraz domaćina ublažili Milan Purović u 87. i Dušan Mićić u 90. minutu.

Rad je na Banjici bio bolji od Mladosti iz Lučana 1:0 (0:0) pogotkom Djorđa Denića u 39. minutu. Konačno, Radnički iz Niša je savladao Zemun 4:1.

Strelci su bili Milan Pavkov u 9, Lazar Arsić u 16, Marko Tomić u 58. i Marko Mrkić u 76. iz penala za Nišlije, dok je za goste pogodio Nikola Beljić u 34. minutu.

U petak su Borac iz Čačka i Voždovac odigrali 0:0, a u nedelju se sastaju Čukarički - Crvena zvezda i Partizan - Spartak.

#FK Napredak

#Vojvodina

'