AKTUELNO

Golman Partizana optimista pred prvi meč 1/16 finala Lige konferencije.

Golman Partizana Aleksandar Popović svestan je da igraju protiv Šerifa kvalitetnog protivnika, koji poslednih sezona igra zapažanu ulogu u evropskim takmičenjima.

- Šerif je sjajan tim, znamo da su poslednjih godina imali sjajne rezultate u Evropi u poslednje dve-tri sezone. Imaju iskustva. Analizirali smo ih sa trenerima, znamo njihov stil igre, imamo plan, znamo šta želimo i ako uspemo da uradimo šta trener traži od nas, uspećemo da napravimo sjajan rezultat - istakao je Popović.

Čuvar mreže crno-belih osvrnuo se i na to što neće biti publike na stadionu.

- Mislim da će biti kao prijateljska utakmica, kao i uvek bez navijača, ali već smo igrali nekoliko utakmica bez navijača, pa znamo kako da igramo utakmice bez navijača. Spremni smo, tako je kako je.

Aleksandar Popović dotakao se i poraza od Mladosti od 4:0, što je najveće iznenađenje u dosadašnjem delu Superlige Srbije.

- Imali smo jako tešku utakmicu, ali smo je već zaboravili. Motivisani smo i spremni smo za sledeću utakmicu. Evropske utakmice su velika motivacija. Moramo da idemo napred. Bio je to jako loš dan. Nije lako, ali nastavićemo dalje i igraćemo sutra sjajnu utakmicu - zaključio je Popović.