AKTUELNO

Siniša Mihajlović trebalo je danas, 20. februara, da napuni 54 godine, ali nam ga je opaka bolest prerano odvela.

Legendarni as Crvene zvezde, srpskog i evropskog fudbala, preminuo je 16. decembra prošle godine, posle duge borbe sa leukemijoj. Legendarni as Crvene zvezde, srpskog i evropskog fudbala, preminuo je 16. decembra prošle godine, posle duge borbe sa leukemijoj.

Na dan rođendana naše legende oglasila se njegova supruga Arijana na Instagramu i sve rastužila!

- Srećan rođendan u raju! - napisala je Arijana u opisu fotografije na kojoj je sa Sinišom.

Pre nekoliko dana je Srbija posthumno odlikovala Sinišu Mihajlovića za sve što je legendarni fudbaler uradio za naš fudbal.

Njegov sin Dušan preuzeo je u njegovo ime i ime njegove porodice najveću moguću čast, Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena! Ovo je bilo drugo odlikovanje koje je dobio Siniša Mihajlović posthumno, pošto je prethodno njegovoj majci uručen Orden Republike Srpske na ogrlici.

Nedavno su se od Mihajlovića oprostili Crvena zvezda i Vojvodina, u 20. kolu Superlige, kada su navijači oba tima priredili spektakularnu koreografiju u njegovu čast. Deo tribine na Marakani je nazvan po njemu, a pošast mu je odata i minutom ćutanja pre početka susreta Zvezde i Vojvodine

Nedavno su se od Mihajlovića oprostili Crvena zvezda i Vojvodina, u 20. kolu Superlige, kada su navijači oba tima priredili spektakularnu koreografiju u njegovu čast. Deo tribine na Marakani je nazvan po njemu, a pošast mu je odata i minutom ćutanja pre početka susreta Zvezde i Vojvodine.

Autor: