AKTUELNO

Reprezentativac Engleske Hari Kejn izjavio je nakon meča sa Italijom da mu obaranje rekorda za najboljeg strelca reprezentacije beskrajno znači.

Fudbalska reprezentacija Engleske u derbiju prvog kola kvalifikacija za EURO 2024. godine savladala je Italija u Napulju 2:1.

Englezi su u reprizi prethodnog finala servirali "osvetu" Azurima, a meč će najduže pamtiti Hari Kejn, koji je postigao gol sa bele tačke u 44. minutu i postao najbolji strelac u istoriji Gordog Albiona sa 54 gola.

"Ovaj rekord mi beskrajno znači. Bili smo tako uzbuđeni što ponovo oblačimo dres Engleske. Morao je da bude penal i nakon što sam poslao loptu u mrežu osetio sam bujicu emocija. Želim da zahvalim svim saigračima, stručnom štabu, navijačima, supruzi, čitavoj porodici i svima koji su mi pomogli da stigne ovde gde sam danas. Magičan trenutak za mene. Igrati za Englesku je verovatno najuzvišeniji osećaj sa kojim sam se suočio otkako sam u fudbalu. Želim da budem deo reprezentacije što je duže moguće i kao napadač želim da postižem golove u svakoj utakmici. Nadam se da će ih biti još mnogo", izjavio je Kejn.

#Hari Kejn