AKTUELNO

Nemanja Gudelj se oglasio posle haosa na terenu i brige zbog rođenog brata Dragog (25).

Dragi Gudelj (25) zabrinuo je sve, kolabirao je na terenu usred meča, imao je srčani zastoj i lekari su mu spasili život. Hitno je prebačen u bolnicu i srećom u stabilnom je stanju. Posle svega što se dogodilo oglasio se i njegov rođeni brat Nemanja Gudelj. Fudbaler Sevilje javio se na društvenim mrežama.

Prvo je iskoristio priliku da se zahvali svima koji su spasili život njegovog brata. "Želim svima da se zahvalim u ime svoje porodice zbog ljubavi i saosećanja koje su pokazali povodom zdravlja mog brata Dragog. Srce mog brata i dalje kuca zahvaljujući brzoj intervenciji lekara Kordobe, sa posebnim akcentom na lekare Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, kao i fizioterapeute Aleksa Rudeu i Frana Plazu, doktorku Verniku Arojo i kardiologa Hose Mariju Segura, naravno i sve ljude u bolnici 'Reina Sofija'", napisao je Nemanja.

Istakao je da je Dragi već na nogama i da stvari idu na bolje. "Uprkos teškoj situaciji osetili smo vašu podršku i gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Hvala i navijačima koji su bili velika podrška i vašu ljubav je Dragi osetio. Pravi ratnik je na nogama, kažu da se nikada ne predaje. Hvala", zaključio je Nemanja Gudelj.

Autor: