AKTUELNO

Kao bomba je odjeknula vest da je Crvena zvezda dogovorila uslove sa Barakom Baharom, i da će on od leta naslediti Miloša Milojevića na klupi crveno-belih.

Kako smo već ranije pisali, izraelski mediji su uslikali rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana na večeri u Izraelu, a tamošnji mediji tvrde da je sa Baharom sve dogovoreno.

Ipak, Zvezda ima ugovor sa Milošem Milojevićem do juna, a upravo sadašnji trener crveno-belih, u razgovoru za Informer je istakao da je vest o potencijalnom nasledniku pročitao u medijima.

- Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba - počeo je Milojević, pa nastavio:

- Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran - rekao je Milojević.