AKTUELNO

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za decu do 12 godina starosti na meč 28. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Novog Sada, koji će biti odigran u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

"U znak zahvalnosti, usled velike posete najmlađih navijača na proslavi 78. rođendana našeg kluba, ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Mladost će biti besplatan za sve mališane starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu. Kapije Marakane za mlade zvezdaše će biti otvorene na sektoru Šest na zapadnoj i sektoru 15 na istočnoj tribini", navedeno je iz Crvene zvezde.

Crvena zvezda je podsetila da je u subotu pripremila dve nagradne igre za navijače.

"Prva se odnosi na takmičenje u najlepšem plakatu, čijeg pobednika ćemo proglasiti u toku meča i koji će imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima. Drugu već dobro znate, s obzirom na to da smo vam ponovo obezbedili mesto na Zvezdinom kampu koji će se održati u Beogradu tokom leta, a čijeg pobednika će izabrati neko od naših prvotimaca nasumičnim izvlačenjem prijavnica", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 73 boda.

#FK Crvena Zvezda

#najmlađi navijači