AKTUELNO

Lionel Mesi proganja Kristijana Ronalda i u Saudijskoj Arabiji...

Kristijanov tim Al Nasr doživeo je poraz u gradskom derbiju od Al Hilala (2:0), a meč je obeležilo skandalozno ponašanje slavnog Portugalaca koji je bio frustriran zbog loše igre i novog neuspeha svoje ekipe.

Ronaldu u Al Nasru polako ali sigurno izmiče šampionska titula, jer sada imaju tri boda manje i utakmicu više od lidera Al Itihada i to je razbesnelo Portugalaca koji nije uspeo da iskontroliše emocije na terenu.

Očajni Ronaldo nakon meča dospeo je u centar pažnje zbog svog primitivnog ponašanja. On je nakon meča naseo na provokacije navijača Al Hilala i napravio gest koji nikako ne priliči sportisti koji je idol milionima ljudi širom sveta.

Naime, navijači protivničkog tima prilikom izlaska Ronalda sa terena skandirali su "Mesi, Mesi", a Ronaldo je na to imao šokantan odgovor...

Portugalac se uhvatio za međunožje i navijači su to odmah snimili i objavili na društvene mreže.

Zanimljivo, to nije bio jedini ispad Kristijana na ovom meču. On je u 57. minutu ničim izazvan "davio" jednog fudbalera protivničkog tima.


Ronaldo je obavio ruke oko vrata igrača Al Hilala i u MMA stilu ga oborio na zemlju. Za ovaj nesportski potez dobio je samo žuti karton. Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: