AKTUELNO

Fudbaler Arsenala Škordan Mustafi propustiće sutrašnji meč protiv Vest Hema zbog povrede butine, dok je pod znakom pitanja nastup Arona Remzija, rekao je danas trener tog premijerligaša Arsen Venger.

- Mustafi neće igrati, možda će biti spreman za Njukasl u subotu. Protiv Sautemptona smo izgubili Remzija... Svi ostali bi trebalo da budu spremni - rekao je Venger za britanske medije.

Arsenal je peti na tabeli Premijer lige i sutra će na gostovanju Vest Hemu pokušati da upiše treću uzastopnu pobedu protiv tog kluba.

Venger je danas govorio i o napadaču Olivijeu Žiruu za kojeg mediji navode da je nezadovoljan i da bi mogao da napusti klub. Trener Arsenala je istakao da je Žiru važan za klub i da će početi meč protiv Vest Hema.

- On je veoma važan igrač za nas i jako ga poštujem. Pogledajte samo koliko je utakmica odigrao za reprezentaciju Francuske od kada je došao ovde. On nije traćio vreme i mogu da razumem njegovu frustraciju - rekao je Venger.

- Odigrao je dosta utakmica, mnogo više nego što mnogi govore. Odigrao je više od Aleksandera Lakazeta, na primer. Kada u velikom klubu ima mnogo napadača, ne možete ništa da garantujete. Lično, želim da ostane u klubu do kraja sezone, a onda ćemo videti - dodao je Venger.

Utakmica 17. kola Premijer lige izmedju Vest Hema i Arsenala igra se sutra od 21.00.

#FK Arsenal

'