AKTUELNO

Šampion Engleske tokom celog meča bio je bolji rival od novajlije u Premijer ligi

Fudbaleri Čelsija pobedili su večeras u gostima Hadersfild sa 3:1 u 17. kolu engleske Premijer lige.

Šampion Engleske tokom celog meča bio je bolji rival od novajlije u Premijer ligi, a do prednosti je stigao u 23. minutu pogotkom Timua Bakajoka, da bi na 2:0 u 43. minutu povisio Vilijan.

Ekipa Antonia Kontea u drugom delu meča stigla je do još jednog gola, a strelac je bio Pedro koji je u šesnaestercu domaćina pokupio jednu odbijenu loptu.

Hadersfild je u finišu susreta, odnosno u drugom minutu sudijske nadoknade vremena preko Lorana Depuatra uspeo da samo ublaži poraz.

Foto: Tanjug

Čelsi je nakon večerašnjeg trijumfa treći sa 35 bodova, dok je Hadersfild na 12. mestu sa 18 bodova.

Banrli je pred svojim navijačima u 89. minutu golom Ešlija Barnsa došao do pobede nad Stoukom, pa je sada četvrti sa 31 bodom, dok je Stouk 15. sa 16 bodova.

Kristal Palas je preokretom u poslednjim minutima utakmice došao do pobede nad Votfordom koji je od trećeg minuta vodio golom Darila Janmata.

Votford je prvo u 87. minutu ostao s desetoricom igrača na terenu, pošto je Tom Kleverli dobio drugi žuti karton, da bi potom u 89. Bakari Sako doneo izjednačenje Kristal Palasu, a u drugom minutu nadoknade vremena domaćin je stigao do potpunog preokreta pogotkom Džejmsa Mekartura.

Kristal Palas je ovom pobedom makar do sutra izašao iz zone ispadanja i sada je 17. sa 14 bodova, dok je Votford deveti sa 22.

#Engleska

#fudbal

'