AKTUELNO

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Partizan sa 30.000 evra zbog ispada navijača na meču protiv Jang Bojsa u Ligi Evrope, potvrđeno je Tanjugu iz kluba.

Iako se strahovalo da će Partizan drugi put u sezoni biti sankcionisan zatvaranjem tribina, nakon što je to bio slučaj protiv Videotona i kijevskog Dinama, kao i zbog toga što je Crvena zvezda u istom danu kažnjena sa mečom bez publike protiv CSKA, UEFA je poslala novčanu kaznu u Humsku.

Crno-beli su se teretili za rasitičke parole sa tribina, neprikladnog ponašanja pristalica, prisustva neakreditovanih predstavnika pored terena i, kao što su uradili navijači Zvezde, isticanja banera podrške nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope Partizan - Viktorija igra se 15. februara na stadionu u Humskoj.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Pročitajte još: Terzić: Žalićemo se zbog odluke da protiv CSKA igramo bez prisustva publike

#FC Partizan

#Kazna

'