AKTUELNO

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan što je uspeo da pomogne svom timu da dođe do pobede protiv Lećea (3:0) u meču 21. kola Serije A, prenose italijanski mediji.

Juventus je sinoć u gostima pobedio Leće 3:0, a dva gola za torinski klub postigao je Vlahović.

Srpski fudbaler se nalazi na drugom mestu na listi strelaca Serije A sa 11 golova. Prvi je napadač Intera Lautaro Martinez sa 18 golova.

- Srećan sam, pogotovo što sam uspeo da pomognem timu. Ne bih mogao da postignem te golove bez pomoći ekipe. Zahvaljujem im se, želim da nastavimo ovako. Bila je ovo važna pobeda - rekao je Vlahović za DAZN.

Srpski fudbaler je istakao da je u boljoj formi nego prošle sezone.

- Fizički sam u dobroj formi, jednostavno je. To je jedina razlika. Pazim na sebe, dobro jedem, dobro spavam, sve iste stvari koje sam uradio prošle godine, ali sada hvala Bogu da sam dobro fizički. Nadam se da ću ovako da nastavim - dodao je srpski fudbaler.

Pojedini mediji uporedili su Vlahovića sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, koji je od 2018. do 2021. igrao za Juventus.

- Nemojmo preterivati - kratko je odgovorio Vlahović.

Juventus se nalazi na prvom mestu na tabeli Serije A sa 52 boda, dok je Inter drugi sa 51, ali milanski klub ima meč manje.